Na prvoj radionici u sklopu projekta “Erasing Borders with Music” sudjelovalo 50-ak učenika

Novosti   |   27.10.2017.
Na prvoj radionici u sklopu projekta “Erasing Borders with Music” sudjelovalo 50-ak učenika

U prostoru virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor održana je radionica na temu Glazbeno nasljeđe dviju nacija – Klasična glazba. Radionica je sastavni dio implementacije projekta “Erasing Borders with Music” odobrenog u sklopu Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020. Prva je to radionica u sklopu ovog projekta, a sudjelovalo je 50-ak učenika iz tri partnerske škole, Osnovne škole Vladimir Nazor iz Virovitice, Osnovne škole “Miroslav Krleža” iz Pečuha i virovitičke Glazbene škole “Jan Vlašimsky”, kao i učitelji predstavnici škola.

Radionica je bila podijeljena u tri podradionice koje su vodile učiteljice Katarina Margetić, Mirjana Bunjevac i Božica Paulin Benko. Učenici su tako naizmjence radili na ritmu i plesnim koracima te učili o životu i djelu poznatih i uglednih skladatelja i glazbenika. Nakon što su svi učenici prošli sve podradionice ostvarene rezultate predstavili su na zajedničkoj završnoj izvedbi.

(www.icv.hr, Ž. Đaković)

HU-HR CBC
Slogan
Interreg
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.